Jeg hedder Jesper, og jeg tilbyder sparring, rådgivning og kommunikationsydelser med udgangspunkt i ledelse, bæredygtighed og kommunikation.

Se, det er jo ganske bredt, og derfor får du her et ultrakort CV, så du ved lidt om, hvem jeg er, og hvad du kan forvente. Hvis du hellere vil hoppe til den første dialog, kan du ringe direkte til mig på 60 21 13 22 eller skrive på jesper@dalgaardpoehler.dk.

Fra færdigretter til bæredygtig ledelse

Min interesse for bæredygtighed startede for alvor i 2014. Her arbejdede jeg i Det Etiske Råd, og vi udgav en rapport om den etiske forbruger. Den satte en række tanker i gang, og tankerne førte til handling:

I 2016 startede jeg og to andre Fairdig, der producerer klimavenlige færdigretter. Firmaet er siden blevet solgt til Hanegal, men processen var vigtig for mig. Den lærte mig nemlig, at man kan sætte sig noget for og gøre det. Hvis der er noget her i verden, der bør gøres noget ved, så tror jeg på, at jeg kan spille en rolle i at ændre det. Og vi har brug for at få bæredygtigheden.

Jeg tror desuden, at ledere har særligt gode muligheder for at rykke på den bæredygtige dagsorden, da de både har mandat og en oplagt mulighed for at agere rollemodeller.

Derfor er bæredygtighed og god ledelse noget, jeg forsøger at fremme overalt, hvor jeg færdes. Som da jeg var med til at sætte bæredygtig ledelse på dagsordenen hos Ledernes Hovedorganisation, eller da jeg var med til at bygge Lederstof.dk op fra bunden af.

I dag driver jeg podcasten Bæredygtighed i virkeligheden sammen med min kone. Og så arbejder jeg i bestyrelsen hos Sustainable Change Makers – et netværk af unge forandringsagenter, der arbejder professionelt med bæredygtighed.

Nå ja, og så er jeg uddannet i filosofi og kommunikation og bor på Amager med min kone og vores to børn.

Mange hilsener fra
Jesper Dalgaard Pøhler